Izvor: BSC Happy-Hello
14.11.2023 u 08:07
0

MIRJANA KARANOVIĆ SE SKINULA U BIKINI: Glumica u sedmoj deceniji pokazala savršeno telo (FOTO)

Mirjana Karanović se skinula u kupači kostim.

Poznato je koliko naša proslavljena glumica Mirjana Karanović vodi računa o izgledu. Osim što naporno vežba, ona se i zdravo hrani.

Rezultat je samim tim i očigledan, te Mirjana, koja ima 66 godinamože da se pohvali figurom na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice.

Glumica se svojevremeno fotografisala u bikiniju na terasi na Adi Bojani, koju rado voli da posećuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Podsetimo, glumica je poznata kao obožavalac nudističkih plaža, a Ada Bojana upravo ima jednu takvu.

Mirjana je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda, a kako kaže, iz ishrane je potpuno izbacila testo.

– Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničenim količinama — otkrila je Mirjana nedavno za magazin „Hello“.

Gumica je otvoreno govorila i o tome da meso ne jede godinama

– Pre 27 godina sam prestala da ga jedem. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće – istakla je glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter