Izvor: KURIR/index.hr
12.04.2022 u 17:57
0

BRUTALNA SVAĐA U BRAKU VILA SMITA I DŽEJDE: Psovala ga PRED GOSTIMA, on je udario NOVINOM po glavi!

O odnosu Vila Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit ne prestaje da se govori i piše. Otkako je glumac ošamario komičara Krisa Roka, društvene mreže prepune su navoda o vezi Vila i Džejde, koju mnogi nazivaju toksičnom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Internet su preplavili i stari snimci iz Džejdine emisije „Red Table Talk“, a u najsvežije procurilom snimku iz 2018. godine, Vil govori o trenutku kada je umalo ostavio suprugu.

OTKRIO ŠTA MU SE PROMENILO POSLE ŠAMARA! Kris Rok progovorio prvi put nakon skandala

Vil je ispričao da ju je umalo ostavio kada mu je rekla da „je*eno začepi“ i to pred gostima. Zatim je zgrabio novine, udario je njima po glavi i zatražio da razgovara s njom u drugoj sobi.

Prisetio se kako joj je tada rekao:

„Džejda, ovako ćemo: Ja sam odrastao u domu u kojem sam gledao oca kako udara moju majku u lice i neću da stvaram dom u kome ima vulgarnosti i nasilja. Ako moraš tako da razgovaraš sa mnom, ne možemo da budemo zajedno. Nećemo da koristimo nikakve vulgarnosti u našim interakcijama. Nećemo povisiti ton. Nećemo da budemo nasilni. Ne mogu tako“.

Prepričao je da mu je Džejda rekla da je neće udarati „po je*enoj glavi“, nakon čega joj je Vil rekao da izađe. Džejda je tada pitala hoće li se stvarno rastati s njom zbog nekih reči, a Vil je rekao: „Da, upravo jesam! Ne psujemo!“

Glumac je u emisiji dodao: „Prošlo je 20 godina otkako ne koristimo vulgarne reči u bilo kom razgovoru koji vodimo. Nismo koristili vulgarne reči ni u jednoj raspravi, nikada nismo digli glas, pohađali smo kurseve komunikacije, sve to – i nikada nismo imali nasilje“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter