Izvor:
02.09.2016 u 01:38
0

DA LI JE SVE BILA VELIKA PREVARA?Evo šta je pravi razlog sukoba Soraje i Tamare Đurić!

Starlete Tamara Đurić i Soraja Vučelić ne biraju sredstva pri obračunu ovih dana, a kako se spekuliše, u pitanju je vešti trik.

Naime, navodno su obe u pregovorima za ulazak u novu sezonu rijalitija "Parovi". Procenjeno je da bi njihov sukob znatno doprineo gledanosti ionako gledanog programa koji uskoro treba da počne 5. sezonu.

– I Tamara i Soraja već neko vreme razgovaraju sa produkcijom Hepija o ulasku u novu sezonu "Parova", pa ne bi trebalo da začudi to što su baš sad odlučile da iskopaju ratne sekire. Naravno, ni jedna ni druga ne žele da govore o tome, da se dogovori ne bi izjalovili – kaže upućeni izvor.

Produkciju Hepi televizije nije želela da na potvrdi, ali ni demantuje ova saznanja.

– Na stotine poznatih i nepoznatih ličnosti nas zove i nudi se za ulazak u naš rijaliti. Televizija Hepi priprema nekoliko projekata kakvi nisu viđeni na našim prostorima. Ipak, za sada ne bismo iznosili detalje – rečeno je iz Telebizije Hepi.

Kurir
Foto: Instagram/soraja_bitch

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter