Izvor: KURIR
01.09.2022 u 07:20
0

DIDI DŽEJ POTEZOM SVE IZNENADILA! Obula gumene čizme, a ŠOKIRAĆETE se kada vidite kolika je njihova CENA! (VIDEO)

Dijanu Janković, javnost je upoznala kao pevačicu, koja živi na visokoj nozi i neretko se hvali skupocenim stvarima u kojima uživa.

Ovog puta Didi Džej iznenadila je mnoge, jer se na svom Instagram profilu pohvalila gumenim čizmama, jedne poznate marke, čija je cena 895 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Ovog puta je iznenadila je mnoge tom objavom, jer smo od nje navikli na skupocenije stvari.

Medije mnogo intrigira njena neskrivena ljubav prema luksuznom životu, kao i materijalnim stvarima, a mi smo ranije navodili koje je to sve skupocene stvari Didi Džej imala na sebi poput tašne, koja košta 7000 evra, kaputa od 3500 evra i cipela od 1500 evra.

Didi J.
FOTO: PRINTSCREEN/INSTGARAM

Pevačica je navikla javnost na skupocene stvari sa kojima se šepuri, međutim ovaj put je kupila gumene čizme, koje i nisu tolikio skupe, kao prethodne na koje smo navikli.

Da li i Didi Džej drma neka finansijska kriza, pa je malo utanjila sa novcem, pa se zadovoljava za njen standard jevtinijim stvarima ili je u pitanju nešto drugo ostaje nam da vidimo.

Podsetimo Dijana je udata za biznismena i preduzetnika Danijela Rokvića sa kojim ima ćerku Dajanu. Ona poslednjih godina gradi svoju muzičku karijeru u Americi. Inače pevačica je sestra od strica naše proslavljene teniserke Jelene Janković.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter