Izvor: REPUBLIKA/ALO
04.04.2023 u 14:05
0

MEŠAJU JE SA MONIKOM BELUČI! Didi Janković s ponosom priča o svojoj svetskoj karijeri i ćerkici koja želi da bude kao svoja majka

Didi Janković progovorila o svom uspehu u inostranstvu

Dijana Rokvić eks Janković, koja potencira na umetničkom imenu Didi Džej, gostovala je u jutarnjem programu, te se pohvalila kako je uspela da postane poznata u celom svetu.

Ona se osvrnula na svoje nedavno pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu, za koju je, kako kaže, za razliku od prethodnih godina, dobila pozivnicu.

– Bilo je fenomenalno zaista! Ranije sam za njih bila anonimna, a ove godine su mi poslali pozivnicu. Predivno je što sam toliko napredovala da su me pozvali na taj crveni tepih. Kada je sve to došlo na svoje, meni se san ostvario, bilo je kao u bajci. Mislim da sam upoznala skoro hiljadu svetskih zvezda, išla sam na bezbroj događaja, nema koju zvezdu nisam upoznala. Karin je pohvalila moj stajling – pričala je oduševljeno Dijana, a voditeljka ju je podsetila da su je strani paparaci često mešali s Monikom Beluči, o čemu je ona nekada pre obavestila srpsku javnost.

– Da, da, to mi svi kažu – potvrdila je uzbuđeno pevačica, koja danas sa suprugom Danijelom i ćerkom Dajanom živi u Americi, gde je oduvek maštala da nastavi karijeru.

Ćerka mi je mala Lejdi Gaga

Pevačica je otkrila da je njenoj naslednici već sada idol muzička zvezda Lejdi Gaga.

– Što se tiče Dajane, ona se ne odvaja od mene, nisam očekivala da će tako da bude, kad se ja sređujem, ona je sa mnom. Već priča engleski, peva na engleskom, kaže da je ona mala Lejdi Gaga, njoj je idol Lejdi Gaga – rekla je Didi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter