Izvor: KURIR
11.08.2022 u 07:13
0

DIDI DŽEJ ŽARI I PALI CRNOGORSKIM PRIMORJEM! Pevačica uživa na moru, a njen izgled mnoge muškarce ostavlja bez daha (FOTO)

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej i kao rođaka naše proslavljene teniserke Jelene Janković, vrele letnje dane provodi na Crnogorskom primorju.

Didi Džej
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Didi Džej, koja poslednjih godina gradi svetsku muzičku karijeru u Americi, zatekli smo je na jahti u bikinju, kako pozira u izazovnim pozama. Ona izgleda nikad bolje. „Diva“, „Bomba“, „Grmiš mačko“, „Vau kakva riba“, neki su od komentara njenih pratilaca sa Instagrama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Didi Džej
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica prosto pršti od seksepila, žari i pali gde god da se pojavi na Crnogorskom primorju, a poslednjih dana je viđena na mnogim mestima, restoranima, hotelima.

Ona je od malih nogu maštala da postane pevačica. Kada je imala 15 godina, završila je školu za manekenke. Bila je član Modne agencije „Select“, a 2011. godine je postala zaštitno lice modnog brenda Studio by Suzana Perić, a tri godine kasnije je imala svoju modnu reviju u okviru Fashion Selection-a.

Didi Džej
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter