Izvor: Objektiv
22.01.2021 u 07:58
0

„DOPUSTITE DA SKLOPIM OČI, IDEM…“ Poslednja PORUKA pokojne MIRE ledi krv u ŽILAMA! (FOTO)

Svet je začas obišla vest da je umrla jugoslovenska glumica Mira Furlan. Imala je samo 66. godina.

Na njenom tviter nalogu je objavljena ova vest, uz reči same Mire Furlan.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS U ZEMUNU! Upucan mladić, hitno prebačen u Urgentni!

UZNEMIRUJUĆE! Snimak sudara iz Valjeva! Bandera spasila majku i dete! (VIDEO)

DA SE PREPADNEŠ ŠTA IMA U ORGANIZMU! Stručnjaci o Kovidu u emisiji „NA PRAVOM MESTU“

IMUNIZACIJA U SRBIJI: Evo koliko je do sada VAKCINISANO građana

Telo muškarca pronađeno u Kragujevcu



“Gledam u zvezde. Vedra je noć i Mlečni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. “Svi smo mi materija iz zvezda”, odjednom se setim reči Delin iz Džoovog scenarija. Nije to tako loše. Ne plašim se. U međuvremenu, dopustite da sklopim oči i osetim lepotu oko mene. I da udahnem, ispod tamnog neba punog zvezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve.”

Mira Furlan (1955-2021), je poznata jugoslavenska glumica koja je poslednjih decenija živela u SAD-u. Glumila je u mnogobrojnim jugoslovenskim filmovima i serijama. U Sjedinjenim Američkim Državama je poznata po ulozi ambasadora Delen (Delenn) u naučnofantastičnoj televizijskoj seriji Babilon 5 (Babylon 5).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter