Izvor: 24 SEDAM
03.12.2021 u 13:36
0

ESTRADNI RAT! Saša Mirković izneo je niz skandaloznih optužbi na račun pevačice

Saša Mirković izneo je niz skandaloznih optužbi na račun pevačice, počev od toga da je u tajnoj vezi sa izvesnim generalom, pa do toga da mu je dužna 400.000 evra

Producent i estradni menadžer Saša Mirković otkrio je da mu je jedan, kako je naveo, lažni general pretio i tražio otkup ugovora poznate pevačice, inače njegove navodne ljubavnice. Nedugo zatim, domaći mediji pisali su da je reč o Marini Visković koja se odmah potom oglasila na Instagramu i istakla da je reč o laži.

– Sa gospodinom Sašom Mirkovićem potpisala sam ugovor pre nekoliko meseci, a on nijednu stavku ugovora nije ispunio. U moju karijeru nije jedan cent uložio, nikakvu korist nisam ostvarila, naprotiv, naneta mi je materijalna, a sada i moralna šteta od njega. Znači, još jednom odgovorno tvrdim da jedan dinar od gospodina nisam uzela. Kada sam videla da interes za dalju saradnju ne postoji, zamolila sam ga da stavimo tačku na dalje poslovanje, što je on odbio, uz obrazloženje da mu dugujem 400.000 evra. S obzirom na činjenicu da ovo nije robovlasničko društvo i da ne postoji osnova za dugovanje od četiri, a kamoli 400.000 evra, rešila sam da stanem na put ucenama i potražim pravdu na sudu – napisala je pevačica i potom se osvrnula na njenu navodnu aferu sa oženjenim generalom.

– Što se pomenutog generala tiče, to je moj porodični prijatelj koji može otac da mi bude i s kojim sam na „Vi“. Kao prijatelj moje porodice obratio se gospodinu Mirkoviću ljudski, uz želju da pomogne meni i mojim roditeljima, što je dotični odlučio da iskoristi u marketinške svrhe. Medije ću nakon završetka sudskog postupka obavestiti o svim detaljima presude, kao i strahovitim ucenama i udarima na moju ličnost i porodicu, uz zastrašivanje i pozivanje na predstavnike vlasti ove države – navela je Marina na svom Instagram nalogu.

Ipak, nakon ovog Marininog opširnog saopštenja i negiranja Sašinih navoda, Mirković se ponovo oglasio, pa  izneo niz skandaloznih optužbi na njen račun, tvrdeći da je ona u vezi sa pomenutim generalom, kao i da mu je radila iza leđa te da ga novčano i u svakom drugom smislu nije ispoštovala kao saradnika.

– Očigledno je Marina pomešala opet alkohol i tablete. Dosad se nisam bavio njenim privatnim životom ni na koji način, ali jesam profesionalnim. I onog trenutka kad je pomislila da može da radi divlje nastupe i uzima keš meni iza leđa, bez ugovora, faktura i plaćenih poreza, rekao sam joj da to ne piše u ugovoru. Umesto da se smiri, ona je pribegla tome da me pozivaju lažni generali koje je postavila Dijana Hrkalović da pokušaju da me zastraše. Očigledno Marina misli da zato što ima novog „dečka“, kako ona kaže, može da radi šta hoće. Vreme mašina za mlevenje ljudskog mesa u Srbiji je prošlost, tako da bih joj posavetovao da ode u svoju producentsku kuću i pokuša na svaki način da se izvini, inače će pravni tim stvarno podneti tužbu protiv nje – izjavio je Saša, napominjući da će izneti sve što zna o Viskovićevoj ako ga bude izazvala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter