Izvor: HappyBSC
05.09.2022 u 16:17
0

Evo sa kojim POZNATIM PEVAČEM je Aleksandra Prijović bila u vezi pre nego što se udala!

Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njih dvoje žive pravu bajku, te svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je u pitanju Aleksandrina ljubavna prošlost.

Poznato je da se Prijovićka zabavljala sa kolegom Ljubom Perućicom pune dve godine, a malo ko je znao da on nije jedini muškarac sa javne scene koji je osvojio njeno srce. Naime, bivši dečko Aleksandre Prijović je pevač Amar Gile Jašarspahić.

KOMŠIJE SA BEŽANIJSKE RASKRINKALE PRIJOVIĆKU! Žive u LUKS vili od 500.000 EVRA, a u parkiću sve je ŠOKIRALA jednim gestom

Pisalo se da je njihova veza bila burna, a definitivno su se rastali 2013. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jednom prilikom je Amar, koji je danas takođe srećno oženjen i ima sina, prokomentarisao svoj odnos sa Aleksandrom i otkrio da li su u dobrim odnosima nakon raskida.

– Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u „Grandovim“ emisija, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi – rekao je pevač za bosanske medije svojevremeno.

Nedavno su se pojavile spekulacije da su Aleksandra i njen muž Filip Živojinović u krizi jer su mediji došli do saznanja da je Aleksandra kupila sebi stan u Beogradu.

Međutim, dobro obavešten izvor demantovao je ove navode.

– Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava – rekao je izvor za Skandal.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter