Izvor: Blic
05.09.2022 u 16:39
0

„USKORO PREDSTAVLJAM NOVOG STAROG DEČKA!“ Rada Manojlović progovorila o svom HONORARU I LJUBAVNOM ŽIVOTU

Mlada pevačica Rada Manojlović mnogo radi, a za to vreme mediji redovno spekulišu o nejnoj vezi sa pevačem Harisom Berkovićem s kojim je skoro deceniju u vezi.

Ona je progovorila o tome koliko zarađuje, a potom je otkrila i kad će pokazati novog dečka.

ČESTITKE PLJUŠTE NA SVE STRANE! Rada Manojlović ima poseban razlog za SLAVLJE, svi se pitaju šta će uraditi HARIS (VIDEO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Zdravo, zdravo, nisam loše, samo bih malo više da spavam… (smeh) Pevam svuda, na rođendanima, u diskotekama, na svadbama. Generalno, radim fiksno, fiksni mi je honorar. Nikad u životu nisam uzela dobar bakšiš. Desilo mi se jednom, al’ šta je jednom… Ne lepe se pare za mene, neće me! Od tog jednog bakšiša mogao je da se kupi auto, i to nov automobil – kazala je Rada.

– Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem… Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka (smeh) – dodala je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter