Izvor: ALO
21.10.2021 u 10:59
0

IMA ČAK PET SOBA: Anastasija Ražnatović uhvaćena dok je obilazila radove u ogromnom dupleksu koju je pazarila sa dečkom!

Njen dečko se trenutno nalazi u Americi, a pevačica vreme provodi birajući svaki detalj za njihovo buduće gnezdo

PROČITAJTE JOŠ:  „DOLAZI MI DŽONI DEP I TADA ŽIVOT JE LEP“: Ceca snimkom nasmejala i oduševila sve! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović, koja se sa dečkom Đorđem Kuljićem uselila u luksuzni stan u novoizgrađenom stambenom kompleksu u srcu Beograda, poslednjih dana sređivanje privodi kraju. 

PROČITAJTE JOŠ:  „MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA“: Slavica Ćukteraš progovorila o povredi

Naime, Anastasiju je ekipa Paparaco lova uhvatila baš na Dorćolu, gde se izvesno vreme zadržala u frizerskom salonu. Iz salona je izašla u potpuno drugačijem izdanju, a na Dorćolu se nije zadržavala, već je brže-bolje sela u auto i odvezla se do svog šminkera. Produžila je u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, posle čega se uputila na jedan gradski događaj.

Narednog dana, Anastasija je obilazila radove u svom novom dupleksu, u kom će otpočeti zajednički život s Kuljićem, koji trenutno boravi u Americi. Njihovo novo ljubavno gnezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter