Izvor: KURIR
02.07.2022 u 11:08
0

JEDVA PREŽIVELA OPERACIJU! Indi smanjila ŽELUDAC, prepolovila se, pa se skinula u BIKINI (FOTO)

Indi Aradinović nakon zdravstvene drame koju je preživela, Indi je počela da gubi kilograme, a do sada je skinula preko 40 kilograma.

Pevačica je od tada na društvenim mrežama objavljivala slike u uskim farmericama i pripijenim haljinama, ali je sada prvi put rešila da pokaže i kako izgleda u bikiniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IMA NOVOG DEČKA? Angelina progovorila o svojoj jačoj polovini 

– Ja sam se operisala i sad imam problem da se ugojim malo. Trenirajte i jedite hranu bez ugljenih hidrata. Srećna sam što nisam masna i debela i puna celulita i stomaka kao trudnica – rekla je nedavno Aradinovićeva.

S obzirom da je ranije bila poznata po svojim oblinama, sada su joj ostale samo bujne grudi, a fanovi su joj nedavno poručili da izgleda anoreksično i da više ne bi trebalo da mršavi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter