Izvor: Alo.rs
14.02.2023 u 14:27
0

„MARKO JE ČOVEK MOG ŽIVOTA“ Kaća Grujić otkrila kakve poklone dobija od Gobeljića

Iako je do rođenja naslednice Kaća bila centar Markovog sveta, to se promenilo čim je ćerkicu uzeo u ruke.

Iako su u braku i imaju ćerkicu, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić i dalje su zaljubljeni kao prvog dana. Kako je pevačica otkrila, na dobrom i kvalitetnom odnosu rade svakodnevno, ali ističe da je ljubav osnov svega.

– Može neko da se trudi koliko hoće, ali ako ne voli tu osobu, džaba sve. S druge strane, ako se volite, onda se i problemi, nesuglasice pa i svađe, lako prebrode i brzo zaborave – kaže Kaća koja se raduje Danu zaljubljenih i svom suprugu priprema iznenađenje.

– Kada bih vam rekla šta će to biti, onda to ne bi bilo iznenađenje – rekla je Kaća kroz smeh i dodala:

– Nama je svaki dan Dan zaljubljenih jer mi živimo ljubav. Marko je čovek mog života i nekada mi se čini kao da pre njega niko nije ni postojao. Zahvalna sam bogu što nas je spojio i što se iz te ljubavi rodila Katja, naš anđeo – kaže pevačica i otkriva da li više voli da dobije poklon, ili da ona daruje.

„PREDSTAVLJAJU SE DA SU PEVAČICE“ Kaća Grujić oplela po ženama koje se bave NAJSTARIJIM ZANATOM!

– Nekako sam uvek u životu više poklanjala nego što sam dobijala. To se promenilo od kada sam upoznala Marka. Iako nije preterano romantičan tip, kao i većina muškaraca uglavnom, vrlo je praktičan. Uvek mi kupi ono što volim i o čemu maštam jer me sluša kada pričam, čak i kada se čini kao da ga ne zanima šta govorim. Nikada se ne savetuje ni sa kim, pa ni sa mojim drugaricama, sestrom, ali upija svaku moju reč pa se onda iznenadim kada me obraduje naprimer torbom o kojoj sam mu pričala – kaže Kaća.

Iako je do rođenja naslednice Kaća bila centar Markovog sveta, to se promenilo čim je ćerkicu uzeo u ruke.

– Jako je vezan za nju, a i ona za njega. Kada je na pripremama ili u karantinu, svakoga dana pričaju putem video poziva, međutim sada, kada je bio u Turskoj mesec dana, užasno je patila i poslednjih dana ga je kažnjavala tako što nije želela da se javi. Bila je tužna jer joj je nedostajao, ali čim ga je ugledala na vratima, zaboravila je da ja postojim – kaže kroz smeh pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter