Izvor:
05.02.2019 u 13:31
0

NAOMI VOLI MLAĐE MUŠKARCE: Popularna manekenka je u vezi sa 23 godine mlađim pevačem! (FOTO)

Kako tvrde strani mediji, manekenka je već dva meseca u tajnoj romansi sa Lajamom Pejnom, pevačem grupe "One Direction"

Inostrani mediji bruje da je slavna manekenka Naomi Kembel (48) u vezi sa 23 godine mlađim pevačem Lajamom Pejnom (25), članom sastava "One Direction". Naime, njih dvoje "uhvaćeni" su na večeri u Gani, a njihova zajednička fotografija "preplavila" je internet.

Prema navodima britanskog tabloida "The Sun", prijatelji para su potvrdili da su manekenka i pevač u vezi i da se tajno viđaju već 2 meseca.

– Odlično se slažu i jako se sviđaju jedno drugome. I ne samo to, Lajam se pohvalio da im je seks super – rekao izvor blizak paru.

Navodno, Naomi pomaže Lajamu da izgradi karijeru u manekenstvu. Da ima nešto više od prijateljstva, mnogi su primetili na Instagramu, kada je Pejn Kembelovoj ostavljao dirljive komentare.

– Savršentsvo od osobe, nemoj da me gledaš tim očima – napisao je Lajam nedavno Naomi na Instagramu.

Popularni par zvanično nije potvdrio da su u vezi, a ono što je evidentno jeste da Lajam očigledno voli starije žene. Naime, pevač sastava "One Direction" bio je do prošle godine u vezi sa pevačicom Čeril Kol (35), s kojom ima sina Bera (1).

Podsetimo, Čeril i Lajam upoznali su se na jednom muzičkom talent takmičenju. Kolova je bila članica žirija, a Pejn takmičara, a tada je on imao svega 14 godina.

Izvod: Telegraf
Foto: Instagram/naomi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter