Izvor:
09.05.2017 u 02:25
0

NAPRAVILA BUM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Monika Beluči pokazala izvajane duge noge! (foto)

S obzirom na to da vrlo često nosi duge elegantne haljine, nismo tako često imali prilike da vidimo njenu figuru, naročito ne otkrivenu.

Monika Beluči je od svojih prvih koraka u modelingu i svetu glume, kada je imala samo 16 godina, postala simbol za istinsku žensku lepotu. I sada, u šestoj deceniji svog života, i dalje nosi epitet najlepše u Holivudu, piše Stil.

Svojim najnovijim fotografijama na Instagram profilu koje je snimila za za jedan pariski magazin, pokazala je kako žena može sjajno da izgleda i kada pređe pedesetu.

S obzirom na to da vrlo često nosi duge elegantne haljine, nismo tako često imali prilike da vidimo njenu figuru, naročito ne otkrivenu. Zato je fotografija na kojoj Monika pozira u crvenoj svilenoj haljini koja je razotkrila njene mladolike i izvajane duge noge napravila bum na društvenim mrežama.

Bez dileme, Monika ima noge kao tinejdžerka, ali se za ovakve rezultate i te kako trudi – redovni treninzi njena su svakodnevica!

Podsetimo, slavna italijanska glumica u septembru će napuniti 52 godine.

kurir.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter