Izvor:
30.10.2019 u 12:09
0

NEGIRALA SVE: LUNA ĐOGANI zaradila krvnički svoj stan, nije joj kupio BIVŠI OČUH!

Bez obzira na bolan razvod njene majke Anabele, mlada pevačica tvrdi da se odlično slaže sa bivšim očuhom, i dodaje da je svoj stan krvnički zaradila, pa niko ne može da joj ga oduzme.

Iako su Andrej i Anabela Atijas stavili tačku na svoj brak, pevačicine ćerke ga i dalje doživljavaju kao bliskog člana porodice.

– Andrej i ja smo u super odnosima. Čujemo se najviše zbog Blankice, ona je naše blago o kome zajedno brinemo i to je to – kaže Luna Đogani, kojoj je bivši očuh ujedno i velika podrška.

On je to pokazao i fotografijom na kojoj je u zagrljaju sa Lunom na snimanju njenog novog spota, a koju je komentarisala i Anabela.

„Volim što se volite“, napisala je Lunina mama, i pokazala da su trenutno svi u dobrim odnosima.

Luna ne krije da je bila uz majku kroz taj bolni period, kao i da ju je savetovala kako da preboli rastanak.

– Pružila sam joj puno ljubavi kroz taj period i savetovala da je najbitnije da bude srećna. Šta god to bilo, ja sam uvek uz nju. Bolje je otići od nečega nego biti nesrećan – kaže mlada pevačica, koja je demantovala napise pojedinih medija da je Andrej tražio pola njenog stana jer joj je navodno za stan pozajmio 70.000 evra:

Andrej je učestvovao u kreiranju stana sa mojom mamom, ali daleko od toga da će da mi ga uzme. Ja sam ga krvnički zaradila, tako da niko ne može da mi ga uzme.

alo.rs
Foto: Instagram/luna_djogani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter