Izvor: ALO
08.09.2021 u 11:44
0

„NEK MI SE I ONA I IVANA SKINU S GRBAČE“: Dara Bubamara i Aca Lukas zaratili, on joj oštro odbrusio

Novi estradni rat?

PROČITAJTE JOŠ: 

SVI SU SE PLAŠILI ZA NJEN VID: Evo kako sada izgleda Slavica Ćukteraš! (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara potkačila je kolegu Acu Lukasa, a ni on joj, u svom stilu, nije ostao dužan.

Dara je prokomentarisala duete koje Lukas ovih dana snima, a kao i uvek bila je bez dlake na jeziku 

– Da li će sledeći duet posle nekoliko dana da se povuče, da li će Acin menadžment da traži pare, videćemo… U tom timu sve je moguće – kazala je ona, aludirajući na skandal kad je Lukas sa Jutjuba povukao duet sa Ivanom „Svatovi“.

PROČITAJTE JOŠ: 

„ŽIVOT ME NAUČIO DA OČEKUJEM NEOČEKIVANO“: Bojana Stamenov za Happy BSC otkriva kada će da stane na „ludi kamen“! (INTERVJU/FOTO)

– Kad me napadnu, ja odbrusim, a posle đavo bude kriv. U ovom poslu je najbitnije da si psihički jak, treba izdržati sve. Pada ko nije jak.

Aca je imao šta da kaže na ove Darine reči.

– Kakva, bre, Dara? Manite me više tih budaletina. Pitajte nju zašto tako priča o meni. Neka mi se skinu sa grbače i ona i Ivana Selakov, neću da pričam o njima, spavam – rekao je folker.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter