Izvor: KURIR/DJ
26.08.2022 u 11:22
0

OVAKO JE ĐINA DŽINOVIĆ PRIČALA O VOJAŽU DOK JE BILA SA FUDBALEROM! On ih je upoznao, a evo da li su se još tada DOPISIVALI!

Tiktokerka i ćerka folkera Harisa Džinovića, Đina Džinović nedavno je raskinula sa fudbalerom Andrejem Đuričićem.

Nakon što je stavila tačku na vezu sa sportistom, Đina je uhvaćena u društvu mladog pevača Mihajla Veruovića Vojaža, te su krenule priče da su u ljubavnoj vezi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Iako za sada kriju kakav odnos imaju, Džinovićeva je svojevremeno otkrila da je Vojaža je upoznala preko sad već bivšeg dečka, a kako do tada nije pratila domaću scenu, tek mu je nekoliko puta podelila pesmu na Instagram storiju.

– „A ti mi pleši, pleši“, jako kulturan dečko, moram da priznam, moj dečko se sa njim druži, znam ga iz priča, podelila sam dva, tri storija, ali nismo se dopisivali, gde ja da se dopisujem sa nekim muškarcima. Bože sačuvaj… – govorila je Đina za IDJ pre godinu dana o Vojažu, a potom dodala o Rasti:

– Ja sam za Rastu čula kada sam imala dvanaest godina, ali ne znam šta je mene privuklo, ja sam se zaljubila. Išli smo na put ka Kanu, ja sam bila bolesna za njim, ja sam terala mamu da šest sati slušamo Rastu.

Inače, Đina se juče pojavila na premijeri serije gde igra njen izabranik Mihajlo Veruović Vojaž, a na događaj je došla u društvu njegove majke.

Njih dve nisu se razdvajale i sve vreme su se smeškale i pričale. Na samom ulazu majci Vojaža desio se peh kada je pala, ali nije se povredila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter