Izvor: ALO
26.08.2022 u 07:56
0

OVO JE KAJINA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Nikolina je izrasla u pravu lepoticu, pevačica ju je rodila sa samo 19 godina, a mnogi misle da su sestre (FOTO)

Poznato je da Kaja izgleda znatno mlađe za svoje godine

Poznato je da pevačica Katarina Kaja Ostojić iz prvog braka ima ćerku koju je rodila kada je imala samo 19 godina, a ono što je manje poznata činjenica je to da je Nikolina danas izrasla u pravu devojku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Naime, Kaja, koja je u četvrtoj deceniji, uvek kada objavi fotografiju sa ćerkom, mnogi komentarišu da izgleda znatno mlađe, a neki od njih pomisle i da su drugarici ili pak i sestre možda, pa je tako bilo i ovoga puta.

Komentari su se nizali, a izgled pevačice svi hvale, kao i lepotu njene naslednice.

Podsetimo, Kaja je u više navrata isticala da joj je ćerka, osim uspešne karijere, najveći ponos.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter