Izvor:
25.04.2019 u 19:28
0

OVO JE LEPOTICA KOJU JE DŽONI DEP LJUBIO U BEOGRADU: A sada planira i da je oženi!

Slavni glumac Džoni Dep više ne uspeva da krije vezu sa lepom Ruskinjom, plesačicom Polinom Glen.

Prilikom nedavnog boravka u Beogradu, gde je snimao film "Minamata", Džoni Dep uhvaćen je kako ljubi atraktivnu crnokosu devojku, a sa kojom je viđen i prošle godine u Moskvi dok je bio na turneji sa svojim bendom.

Sada je potvrđeno da je reč o ruskoj plesačici i koreografkinji Polini Glen koja je, u srednjim dvadesetim godinama, a sa 55-ogodišnjim holivudskim zavodnikom upoznala se na jednoj proslavi u Los Anđelesu prošle godine.

Dep je mesecima pokušavao da ovu vezu sačuva kao tajnu, međutim u stranim medijima sada je obelodanjeno da on i Polina čak i žive zajedno u njegovoj kući u Los Anđelesu.

Kako se navodi, glumac planira da ženi lepu Ruskinju, a ona se o tome poverila prijateljima.

– Polina je rekla da će se oni venčati i da on želi da ode u Rusiju da upozna njene roditelje.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter