Izvor:
07.12.2016 u 00:09
0

Poznata pevačica otvoreno: Otkrila mračnu tajnu o svom MENTALNOM POREMEĆAJU!

Poznata američka pevačica Demi Lovato otvoreno je pričala o problemima sa mentalnim zdravjem.

Demi Lovato pati od bipolarnog poremećaja, a pre nekoliko godina bila je na lečenju od zavisnost.

Danas ona živi „dan za danom“ i kaže da je ona dokaz da se može živeti s psihičkim problemima.

– Svakog dana radim na sebi i zaista se nadam da ću uspeti da ostanem trezna. Znajte da ako vi imate problem ili poznajete nekoga ko ima problem, s tim se može živeti. Ja sam dokaz – rekla je Demi.

Demi je svesna kako je ovo mukotrpan proces kroz koji treba da prođe i da nije dovoljan samo jedan odlazak kod psihijatra da bi stvari došle na svoje mesto.

– Kada sam se vratila s rehabilitacije mislila sam da me ljudi gledaju drugačije. Želim svima da dokažem da više neću posrnuti – rekla je pevačica koja je jednom prilikom priznala kako jedan sat nije mogla da izdrži bez droge.

Super žena
Foto: Twitter/Cosmopolitan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter