Izvor:
14.07.2017 u 01:29
0

PRELEPA TOPALKOVA ĆERKA: Helena se slikala u minijaturnom kupaćem i pokazala bujne grudi! (FOTO)

Helena Topalović zaludela je muškarce provokativnim selfijem u mini bikiniju, jer je više otkrio nego pokrio.

Helena Topalović pozirala je u bikiniju i poslala poljubac fanovima, a poza u kojoj je napravila selfi načisto je izludela muškarce.

Naime, ona je se slikala dok je ležala, a u prvi plan je istakla grudi koje su jedva stale u bikini, pa i nije čudno da su joj tokom poziranja umalo ispale iz istog.

Samo je milimetar falio da Helena pokaže nešto što ne bi trebalo, mada…i ovo je bilo više nego dovoljno da muškarcima zavrti mozak, s obzirom na to da joj se desna dojka gotovo cela videla.

No, Helena Topalović redovno izluđuje muškarce provokativnim fotografijama, pa smo sigurni da s nestrpljenjem očekuju novu.

Telegraf
Foto: Instagram/helena_topalovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter