Izvor: KURIR/TELEGRAF
11.11.2022 u 10:15
0

RADIO ZA PLATU 33.000 DINARA, POVEZIVALI GA SA NEUDATOM SESTROM RODIĆ! Zlatin i Pejin sin se zaposlio na TV, pokazao gde i šta radi

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i poznatog voditelja Zorana Pejića Peje, počeo je da radi na jednoj televiziji.

Naime, Jovan je radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara. Uzoran je student i dete za primer, kažu njegovi roditelji, a sada je odlučio da se zaposli na jednoj televiziji oproba u novom zanimanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

– Jovan je vredan momak. Nikada mu nije bio problem da radi, pa tako ni sada. On ne želi da ga roditelji izdržavaju. A posao na televiziji je za njega novi izazov – rekao je izvor blizak Pejiću.

Jovan Pejić
FOTO: PRINTSCREEN

Zlatin sin potvrdio je ova saznanja i istakao da je oduševljen novim poslom.

– Istina je, prezadovoljan sam stvarno. Imam odlične kolege. Jako je lepa energija u režiji. Radim kao organizator, odnosno organizujem sva dešavanja u vezi sa „Prvim bendom Srbije“. Odlično sam se snašao – rekao je Pejić.

Jovan se sada pohvalio na Instagram profilu kako izgleda njegov dan na poslu. On je objavio na storiju fotografiju iz režije, a ispred njega su se nalazili nekolicina monitora, na kojima su mogli da se vide učesnici novog muzičkog rijalitija.

Podsetimo, Zlatinog sina su povezivali sa mnogim devojkama, a između ostalog i sa Natašom Rodić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter