Izvor: KURIR
24.10.2022 u 22:10
0

REAGOVALA PUBLIKA! Lukas ZASPAO u kolima pred nastup!

Aca Lukas ne stiže ni da spava kao čovek od mnogobrojnih nastupa širom zemlje i regiona.

U poslednje vreme ne zna više ni gde je ustao, a gde se probudio, pa tako koristi svaki momenat kako bi malo dremnuo i nadoknadio propušteno vreme nespavanja.

Paparaco je fotografisao nedavno Lukasa kako je zaspao na mestu suvozača u jednom automobilu kojim su ga dovezli na nastup u dijaspori. Kako je red za ulazak u klub bio ogroman i zbog ogromne gužve na ulici mnogi nisu uspeli ni da uđu i da uživaju u nastupu svog omiljenog pevača, Aca je, pokušavajući da se probije s vozačem do ulaza u klub, klonuo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OGLASIO SE HALID BEŠLIĆ POSLE SAOBRAĆAJKE! Pevač potvrdio: Bio je lančani udes

Prema rečima izvora s lica mesta, vozaču je trebalo nekoliko minuta da razbudi Lukasa. Ipak, čim se popeo na binu, pevač je zaboravio na umor, pa zapalio masu, koja je uglas s njim pevala hitove.

Podsetimo, paparaco je nedavno fotografisao pevača i na beogradskom aerodromu, kada je dobrih sat vremena čekao na slobodno taksi vozilo. Kako više nije mogao da stoji, on je u jednom trenutku seo na svoj kofer i sve vreme pokušavao da telefonom dobije prevoz, što je na kraju jedva i uspeo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter