Izvor: KURIR
21.12.2022 u 17:31
0

SONJA IZBAČENA IZ LUKASOVOG FILMA! Ovoga puta Aca je bez ŽENA! Scenaristi doneli odluku iz jednog RAZLOGA!

Film i serija o životu Ace Lukasa „Kafana na Balkanu“ uveliko se snimaju, a kako Kurir saznaje, došlo je do promene u scenariju.

Naime, u ovom ostvarenju, čija je premijera najavljena za 3. novembar 2023. godine, kad i pevačev koncert u Areni, neće biti Sonje Vuksanović, Acine poslednje supruge, iako je to bilo najavljeno. Ali nije samo ona izbačena iz scenarija, već i ostale Lukasove žene – Ceca i Nataša.

– Kad je dogovoreno da se rade film i serija, u scenariju je bilo da se snimaju i kadrovi koji su vezani za Lukasov ljubavni život. Za ulogu Sonje bila je birana mlada glumica Teodora Bjelica, ali je na kraju sve to palo u vodu. Scenaristi su ipak rešili da fokus bude na Acinoj karijeri i drugim stvarima iz privatnog života, a da ljubavi nema – kaže naš izvor blizak Hajp produkciji, koja stoji iza ovog projekta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Kako on dalje navodi, ipak sve nije završeno, pa bi publika mogla da vidi kakav je Lukas sa ženama iza četiri zida, ali u nastavku „Kafane na Balkanu“. S obzirom na to da pevač ima veoma bogat život, producenti planiraju da snime i drugi deo filma, u kojem će se pojaviti likovi svih folkerovih žena.

Podsetimo, u ulozi Ace Lukasa, koji se u filmu zove Petar, pojaviće se glumac Mladen Sovilj, dok će njegove roditelje Vukosavu i Vuksana glumiti Branka Katić i Milutin Mima Karadžić. Angažman su prihvatili i Andrija Kuzmanović, koji će tumačiti lik kriminalca, a Lukasovog menadžera dočaraće njegov kolega Igor Đorđević.

Takođe, kao što je Kurir pisao, uveliko traje konkurs za statistu čije će šake poslužiti za kadrove u kojima se zumira kako svira klavir i za taj posao će biti plaćen 4.500 dinara dnevno, a planirano je oko 30 snimajućih dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter