Izvor: HappyBSC
11.04.2022 u 08:55
0

Svi su gledali SVADBU CECE I ARKANA, a pogledajte kako danas izgleda LUKSUZNI JAGUAR u kojem su se dovezli na venčanje (FOTO)

Posle 27 godina od venčanja Svetlane Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ova svadba i dalje važi za najgledaniju u regionu.

Ova svadba bila je označena kao „svadba veka“, a detalji sa iste i dalje golicaju maštu mnogima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O svadbi Cece i Arkana izveštavale su brojne televizije, pa čak i američki mediji. 

Ceca i Arkan su na venčanje stigli u luksuznoj bordo limuzini “jaguar mažestik limo”, koja je bila neviđena senzacija u to vreme na ovim prostorima.

Ovaj model “jaguara” je prava retkost, jer je napravljeno samo 527 ovakvih primeraka, a u produženoj verziji ih ima svega 121 širom sveta.

Automobil je i danas u odličnom stanju. Sedišta i volani obloženi su belom kožom, a automobil godinama nalazio u garaži koja se greje.  Takođe, još ima stare bele registarske tablice.

Inače sada je u vlasništvu jednog Valjevca kome je ovo 13.-ti jaguar po redu, i koji jedini u Evropi, pored zvaničnika Ujedinjenog Kraljevstva, ima priliku da se vozi u ovom luksuznom automobilu.

„ZADAJE MI MUKE!“: Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o nesuglasicama sa svojom ćerkom!

Iako je ova limuzina proizvedena 1990. godine, ima svu opremu, kao najsavremenija vozila. Međutim, njeno održavanje je skupo, jer su do skoro najbliži ovlašćeni servisi bili u Grčkoj i Austriji, dok godišnja registracija košta više od 800 evra. Auto je dugačak šest i po metara i težak 2,7 tone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter