Izvor: Telegraf
05.02.2023 u 15:38
0

NAŠA PEVAČICA PRIVEDENA U ŠVEDSKOJ: Viđena u prisustvu POLICIJE sa LISICAMA na rukama

Za sada se ne zna da li je uhapšena tokom nastupa ili kada je završila svirku.

Pevačica Tea Tairović privedena je u Švedskoj, i to u istoj haljini koju je sinoć imala na svom nastupu u jednom klubu.

Zbog čega su joj lisice stavljene na ruke nije poznato, već je viđena u prisustvu policajaca sa lisicama na rukama. Takođe, za sada se ne zna da li je uhapšena tokom nastupa ili kada je završila svirku.

NJIHOVI KUĆNI VIDEI PROCURILI U JAVNOST! Njen čak 2 PUTA sa drugim muškarcem, a ovoj pevačici PORASLA CENA posle „snimka“

Podsetimo, pevačica Tea Tairović pre nekoliko meseci privedena je na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

– Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – rekao je tada njen menadžer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Inače, Tea Tairović više puta je bila u centru skandala. Pevačica se pre nekoliko meseci našla u s*ks aferi kada je njen eksplicitni snimak pušten u javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter