Izvor:
20.06.2019 u 11:35
0

VANJA BULIĆ SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL: Promocija novog trilera „Teodorin prsten“…Sećanje na početak karijere! (VIDEO)

Vanja Bulić je jedan od najuticajnijih srpskih književnika današnjice, čovek koji poseduje bogato iskustvo u svim medijima, o kome rad i ostvarenja govore koliki je profesionalac i koliko ga ljudi pre svega vole i podržavaju.

Promocija novog romana "Teodorin prsten" održaće se danas u 18 sati, a Vanja nam je otkrio kakve su reakcije publike i ko uglavnom dolazi na njegove promocije u kojima veoma uživa.

Prisetio se početaka , a ujedno je dao i savet svim novinarima koji su na početku svoje karijere.

Priznao je da mu je radio omiljeni mediji,i objasnio zašto je to tako.

Upitali smo ga da li postoji razlika između novinarstva danas i u nekadašnjoj Jugoslaviji .

-U principu ne postoje, novinarstvo je uvek isto , ali je društvo drugačije …Malo je žalosno kada razmisliš da su u nekim vremenima unazad bilo slobodnije novinarstvo , nego danas– izjavio je Vanja

Prijateljstvo sa Milomirem Marićem opstaje već dugi niz godina, a Vanja nam otkriva i zanimljivu situaciju koje se uvek rado prisete.

Pogledajte i saznajte šta je još rekao Vanja Bulić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter