Izvor: KURIR
28.12.2022 u 07:07
0

ZASTAJE DAH! OVAKO JE SEVERINA DEKORISALA DOM ZA PRAZNIKE! (FOTO)

Pevačica Severina Vučković slavi praznike ovih dana sa sinom, a za naredne dane i ulazak u Novu 2023. godinu raskošno je dekorisala svoj topli dom.

Severina je čestitala praznike svojim prijateljima na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

„Povodom najlepšeg praznika, Božića, želim vam puno zdravlja, unutrašnjeg mira i vanvremenske ljubavi…“, napisala je hrvatska muzička zvezda na popularnoj društvenoj mreži.

Za ovu posebnu priliku Severina se potrudila da i njen stajling bude poseban, pa je odabrala dugu belu haljinu otvorenih ramena i zlatne salonke.

Zanosna Splićanka pokazala nam je i delić svog luksuznog doma u Zagrebu, kao i prelepo okićenu novogodišnju jelku.

Na sledećoj fotografiji Severinu vidimo zagrljenu sa sinom.

„Na božićno jutro, sneno i dugo…“, citirala je stih iz čuvene pesme “Prljavog kazališta”.

Inače, Severina Vučković konačno će za doček Nove godine nastupiti u svom rodnom Splitu. Ona će za dvočasovni nastup dobiti 50.000 evra, što je manja cena od one koju je dobijala do sada kada su u pitanju njeni nastupi za najluđu noć.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter