Izvor:
07.12.2018 u 13:53
0

ZORANA PAVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY.RS: Uvek se nešto novo dešava, obožavam svoj posao i ne volim da mi je dosadno! Srećna sam! (VIDEO)

Ekipa Happy.rs portala ugostila je uvek dobro raspoloženu Zoranu Pavić. Energija kojom zrači pevačica koja je devedesetih godina imala veliku popularnost je prosto nezaobilazna. Osmehom nas je osvojila i na pitane šta ima novo, otpevala je deo legendarne pesme „ništa novo nema“, ali nas je ubrzo uvela u čaroliju koju stvara.

Svaki dan je nešto novo, obažavam svoj posao i ne volim da mi je dosadno. Uvek se nešto novo dešava i srećna sam – rekla je Zorana i dodala da dosta putuje. Nedavno je bila u Švedskoj, radi na projektu koji se zove „Vreme je za muziku sa Balkana“ i pored dosta obaveza stvara i na polju glume. Projekat „Vreme je za muziku sa Balkana“ je dobio dosta dobrih komentara, jer se u Švedskoj publici predstavila sa pesmama koje su pevane na našem jeziku, a pošto je muzika jezik svih naroda, probuđena je jedna nova emocija i energija.

Sprema se nova pesma, čvrsto upakovana sa malo šmeka i mirisa Balkana na jedan sofisticiran način. Otkrila nam je gde će nastupati za Novu godinu, a kakvi su planovi i koji izazovi čekaju Zoranu Pavić posle Nove godine pogledajte u videu ispod.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter