Izvor: Blic.rs
27.11.2023 u 21:09
0

VODI RAČUNA ŠTA RADIŠ, ZNAMO GDE ŽIVIŠ: Radoš Bajić dobio zastrašujuće PRETNJE SMRĆU

Scenarista i reditelj Radoš Bajić dobijao je ranije pretnje smrću zbog serije „Ravna Gora“

Reditelj se tim povodom oglasio i rekao.

„Sve je to istina, pričao sam ja to više puta, kratko je Radoš odgovorio.

Podsetimo, da ne može da kaže ko su ljudi koju mu prete, ali da pretpostavlja o kome je reč.

– Mogu da pretpostavim, ali ne mogu da vam kažem. Pretnje glase ovako: “Vodi računa šta radiš”, “Znamo gde živiš” ili “Radoše Bajiću, zagriz’o si mnogo, vodi računa da ti ne zastane u grlu i da se ne ugušiš”- rekao je Radoš tada.

On je, takođe, istakao da pretnje tada nije prijavio policiji.

– Nisam. Kome da prijavljujem? Šta da prijavljujem? Šta, treba neko da me čuva i prati?! Pa ja moram biti čovek koji je spreman i kadar da zarad slobode i pravde stane na crtu i bavi se svojim poslom. Ja sam slobodan čovek u svojoj zemlji, čovek koji radi svoj posao, jedini koji znam. Braniću se sam – istinom. Verujem da će, ako bude dotle došlo, da me zaštiti moja država – rekao je Radoš tada u intervjuu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter