Izvor: informer.rs
15.12.2023 u 17:02
0

VOLEĆU GA ZAUVEK! Jelena Karleuša rastužila naciju, progovorila o Dušku Tošiću

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

Kada se 8. juna 2008. godine folkerka Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, nisu im predviđali svetlu bućnost, međutim, oni su uprkos raznim spekulacijama i nagađanjima opstali, te su i dalje zajedno.

Ona je, sada, prvi put najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem, koji kaže „da joj nije i da ne može da prevaziđe medijsku bruku“ koja ih je zadesila pre nekoliko godina.

– Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zavuek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu – naglasila je ona.

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

– Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao… – irpičala je ona u podkastu za „InformerTV“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter