Izvor: Kurir.rs
15.12.2023 u 16:05
0

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O KRAHU U BRAKU: Pevačica okrila sve o RAZVODU

Jelena Karleuša se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena.

Javnost je brujala o ovom braku, ali i razvodu koji je usledeo samo tri meseca kasnije.

Karić je svojevremeno otkrio u jednom intervjuu da je „prsten skinuo čim se razveo“, a sada je Jelena Karleuša, gostujući u jednom podkastu, otkrila šta je prethodilo razvodu:

– Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže: ‘Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč’! Obuzeo me je strah“, rekla je Jelena i nastavila:

– Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana. To me je jako naljutilo, nije mi verovao. Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila.

Podsetimo, Jelena se 2008. godine udala za fudbalera Duška Tošića s kojim je dobila dve ćerke. Jelena je na svadbi bila u sedmom mesecu trudnoće, a mediji su o njenom venčanju pisali kao o „svadbi decenije“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter