Izvor: TELEGRAF.RS
01.09.2023 u 08:41
0

AKTIVIRAO EKSPLOZIV ZBOG SVAĐE OKO KIRIJE: Otkriven identitet stradalog muškarca u Smederevu

U eksploziji na 4. spratu stambene zgrade stradao je Đ. A. (56), dok su dve teže povređene, a prvi rezultati istrage govore da je reč o nekoliko kilograma eksploziva koji je aktiviran u stanu.

Nezvanično, on je došao u svoj stan kako bi zamolio stanare da ga napuste jer nisu plaćali kiriju.

Njihov sukob datira od ranije.

Brati i sestra nisu želeli da se isele iz stan. On je sinoć došao i poneo čist eksploziv. Razneo se ispred vrata. Delovi tela nađeni su svuda okolo jer je u pitanju velika razorna moć– kaže naš izvor.

O njegovoj razornoj moći svedoči havarija koja je nastala na zgradi- deo krova raznet, ali i zid stana.

Deo tela nastrdalog nađen je ispred vrata.

MLADIĆ OSTAJE BEZ OKA? Evo u kakvom su stanju brat i sestra povređeni u Smederevu

Sve se odigralo oko 20.30 časova u stanu na 4. spratu zgrade u Ulici slobode kod Karađorđevog duda. Eksplozija je bila toliko strašna da se čula kilometrima okolo, a srča i delovi stolarije i fasade leteli su na sve strane.

Jedna od stanarki bila je na oko 20 metara od zgrade kada je puklo. Kako svedoče meštani, iako je bila dosta udaljena, do nje je doletela srča. Videli su je kako trči ka zgradi, dozivajući sina koji je bio u stanu.

Stan te žene ne postoji, ništa nije ostalo, sve je razvaljeno, delili su zid… Sve to nije važno, hvala bogu da je njen sin živ – pričaju Smederevci dok pomno prate kako ekipe forenzičara obavljaju uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter