Izvor: ALO
31.03.2024 u 16:20
0

ANALIZE DA JE NA SLICI OTMIČAR DEVOJČICE DANKE? Teorije o nestanku devojčice šire se društvenim mrežama (VIDEO)

Dok traje šesti dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u 13:45 u naselju Banjsko polje blizu Bora, Srbija iščekuje odgovore i tragove koji bi mogli razjasniti njen misteriozni nestanak.

 

Na društvenim mrežama, građani pažljivo pregledaju i analiziraju fotografije malene Danke napravljene neposredno pre njenog nestanka. Posebnu pažnju privukla je fotografija koju je snimila Dankina majka, na kojoj se u pozadini može primetiti interesantan detalj.

Rasprava se razvila oko videa objavljenog na društvenim mrežama gde se vidi sporna fotografija.

U komentarima se vodi debata o tome da li se u pozadini može uočiti silueta osobe koja bi mogla biti potencijalni otmičar ili je, pak, reč samo o senci drveta.

Mišljenja su podeljena, a javnost nastavlja da traži odgovore u nadi da će Danka biti pronađena.

Ovakve tvrdnje za sada su samo spekulacije i nagađanja korisnika društvenih mreža.

@slavicastevic7Danka ilic Nadji me

♬ original sound – 𝐌 𝐔 𝐒 𝐈 𝐂

Danka Ilić još uvek nije nađena, a policija i dalje nastavlja sa potragom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter