Izvor:
18.12.2017 u 16:11
0

BLOKIRAN NOVI BEOGRAD: Muž na ulici pucao u ženu pa u sebe!

U Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu jutros je oko 8.20 sati 37-godišnji muškarac ranio u automobilu hicem iz vatrenog oružja 37-godišnju suprugu. Potom je izašao iz automobila i ispalio projektil sebi u glavu. Oboje su prevezeni u bolnicu

– Poziv Hitnoj pomoći je stigao u 8.21. sati da je došlo do obračuna vatrenim oružjem – rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je dodala da je muškarac prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je žena prevezena u KBC Bežanijska kosa.

Očevidac tragičnog događaja kaže da je prvo mislio da su deca bacila petarde.

– Krenuo sam na posao i čuo sam prasak. Prvo sam pomislio da su petarde. Kada sam bolje pogledao, video sam čoveka sa bradom kako drži pištolj u ruci i ispaljuje jedan hitac u kola, a potom je okrenuo pištolj ka sebi i opalio – navodi očevidac.

Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, a policija je blokirala ovaj deo grada.

Izvor: Tanjug
Foto: You Tube Printscreen/Telegraf.rs TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter