Izvor: Andrea Sekulić/BSC happy portal
20.01.2023 u 14:34
0

„BSC HAPPY PORTAL“ OTKRIVA ISTINU O SLUČAJU ZALEĐENE BEBE U ZEMUNU: Komšije na licu mesta ispričale sve što znaju o Lidiji i Zoranu – javnost će biti paralisana! (FOTO/VIDEO)

Naša redakcija je nakon nebrojano nezvaničnih informacija koje od sinoć potresaju javnost, konačno ušla u trag krucijalnim podacima.

Nemila scena koju je sinoć u svom domu u Zemunu zatekao Zoran M. (62) kada je u zamrzivaču zatekao umotanu zaleđenu bebu –  paralisala je kako nadležne organe koji su vršili uviđaj, tako i celokupnu javnost koja za ovakav nemilosrdan slučaj nije čula decenijama, naročito na našem podneblju.

DETEKTIV UGLJEŠA GRGUR O PARALIŠUĆEM SLUČAJU PRONAĐENE BEBE U ZAMRZIVAČU: Kao vrsni stručnjak otkrio šta je krucijalno za pronalazak monstruoznog počinitelja!

Tokom dana su se u medijima pojavljivale nepotpune i nevalidne informacije u vezi sa ovim potresnim slučajem, stoga se redakcija „BSC Happy portala“ uputila na lice mesta, u Šturmovu ulicu u Zemunu, gde smo od najbližih komšija i meštana došli do istine u vezi sa Zoranovom porodicom i suprugom Lidijom koja je osumnjičena da je počinila ovaj nemilosrdan zločin koji razara. Kuća u kojoj se dogodila tragedija deluje prazno, sablasno i pomalo zastrašujuće, a vrata niko ne otvara.

  • U toj kući je prvo živeo njegov otac Goran, majka i Zoran, a potom se oženio Lidijom M., ona je tu u poslednje vreme retko bila. To je njihova kuća, nisu podstanari kako su mediji pisali, tu kuću je kupio njegov otac Goran kad su se doselili iz Pirota pre pedeset godina. Zoranova žena je bila kur*a i to teška. Sinoć sam čula šta se dogodilo. Niko se od komšija ne druži sa njima, čak nam se ni deca ne igraju zajedno. Zoran i Lidija imaju petoro dece, dvojicu sinova devojčicu viđam, ima četiri godine. Mislim da su Zoran i deca sad tu. Ne znam da li bi sada bilo koga primili u kuću. Zoran je dobar majstor, svima je oluke radio, pametan čovek. Čim je video bebu u zamrzivaču, odmah je obavestio policiju, tako kažu – rekla je u dahu jedna od najbližih komšinica, a potom je nastavila u istom maniru, vidno uznemirena:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • On sigurno nije znao za to, niti je umešan. Možda Lidija ima ključeve, pa je ostavila bebu da niko ne zna. Gde se porodila, vrag će ga znati! To je Lidijino dete, čije bi bilo? Mislim da je trebalo da se porodi, pa je čekala da nema nikoga u kući, nismo je viđali jedno godinu dana ovde u kraju. Ne verujem da je Zoran znao da je u drugom stanju. Sakrila je dobro sve i evo šta je ispalo. Ona ide svugde, sa ovim i onim. Kako je ovako lagala, evo ne znam! Ona je kriva za sve, Lidija je lažov, kradljivica, đubre kakvog nema. Stalno je telefonirala, zaposli se negde, a onda sa svima ide, znate već na šta mislim.  Ovde živimo decenijama, ovo nismo videli nikad u životu. Bili smo sa Zoranom i Lidijom na „dobar dan“, moj sin mu je kola popravljao, ali se nismo posećivali. Svi smo se šokirali i iznenadili, nemamo reči. Otac mu je umro pre dve godine – istakla je gospođa u poznim godinama koja ne dolazi k sebi.

Neprometna ulica u Zemunu bila je pusta, svi su se povukli u svoje domove, ali je prvi komšija „nesrećnog“ Zorana poželeo da sa redakcijom „BSC Happy portala“ podeli ono što mu je stajalo na srcu nakon neprospavane noći.

  • Dogodio se najgori scenario koji može da zadesi jednu porodicu. Ljudi su baš dobri i čestiti. Zoranova porodica je čuvala i brinula o deci. Žena – Lidija je ipak bila veliko zlo. Nije dolazila kući neko vreme. Po pet – šest meseci je nije bilo u kući, pa se onda opet vrati i evo šta se dogodi.  Poznajem ih oboje! Družili smo se godinama, dobri smo prijatelji, pomažemo se. Zoran je dobar majstor. Moja supruga se družila sa Lidijom. Nemam reči – objasnio je veoma koncizno komšija – istakavši da oka nije sklopio nakon što je čuo za nemili događaj.

Podsetimo, Zoran M. je odmah nakon pronalaska tela beba poznao policiju. Zamenik Višeg javnog tužioca je dao naredbu da se obavi obdukcija, koja bi trebalo da pokaže koliko je beba stara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter