Izvor: Kurir
23.03.2024 u 08:08
0

DALI KAUCIJU I POSLE UBISTVA IZAŠLI IZ ZATVORA, A ONDA… ŠOK! Komšije uhapšenih zbog zločina: UPALA JE POLICIJA, ODVELI SU IH

Trojica osumnjičenih za brutalno iživljavanje nad penzionerom Stanimirom Brajkovićem (74) podigli su prašinu jezivim incidentima koji su danima trajali iza zidina zatvora, a kako Kurir saznaje, dvojica od njih, Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22) bili su na slobodi kada je čitavi događaj isplivao na videlo

– Saša i Dalibor su bili na slobodi kada se saznalo da su se zajedno sa Srećkom iživljavali nad tim starijim čovekom. Bili su kod kuće obojica kada je upala velika racija, samo su se čule sirene, a niko u naselju tada nije znao o čemu se radi – ispričao je prijatelj osumnjičenih momaka i dodao:

– Baš je bilo dramatično. Mnogo policijskih kola pod rotacijom je bilo u naselju, haos je nastao. Mi nismo znali šta se dešava, koga uopšte traže i zbog čega. Kao u nekim akcionim filmovima je bilo. Onda smo videli da su odveli Dalibora i Sašu, a kada smo saznali da su u zatvoru ubili čoveka i to na tako surov način, ostali smo zaprepašćeni.

Kako kaže, svi u njihovom naselju duboko razočarani u sugrađane i nekadašnje prijatelje, a posle ovoga, nikoga od njih neće gledati istim očima.

– Razočarali smo se svi u njih kada smo čuli šta su radili, kako posle ovoga sesti sa njima i razgovarati, ako uopšte ikada i izađu iz zatvora – zaključio je bliski prijatelj i dodao da su porodice Dalibora i Saše platili kaucije za njih da izađu iz zatvora, ni ne znajući šta su oni tamo uradili:

– Iza Srećka nije imao ko da stane i da mu pomogne da plati kazne i nađe se na slobodi, kao što su to uradilii Petrovići i Stankovići, tako da je on jedini bio iza rešetaka kada se saznalo za ovaj horor.

Komšije kažu „da su porodice Stankovića i Petrovića skupili novac da bi obojica što pre izašli, jer ih kod kuće čekaju i žena i deca“.

– A oni su u zatvoru radili ko zna šta i iživljavali se nad jadnim čovekom, ne mogu to da shvatim, zgroženi smo svi. Da su ljudi znali kakvo nedelo su oni počinili iza zatvorskih zidina nikada im ne bi ni platili te kaucije – rekao je naš sagovornik.

Pa da podsetimo, prilikom saslušanja, Srećko Stefanović je jedini koji se branio ćutanjem, dok su ostala dvojica prebacivala krivicu jedan na drugog. A kako smo već pisali, dvojica osuđenika iz ćelije u kojoj je Stanimir Brajković (74) brutalno mučen do smrti prisustvovali su zastrašujućem zlostavljanju koje je pretrpeo nesrećni čovek.

– Dvojica osuđenika iz ćelije koji su bili svedoci svih maltretiranja starijeg čoveka kažu da su stražarima sve prijavljivali. Ti svedoci kažu da su se plašili za svoje živote te se nisu suprotstavili trojici nasilnika. Isto tako su ispričali da su od mnogih stražara tražili pomoć, međutim, svaka reakcija stražara je izostala sve dok Brajkoviću nije pozlilo. Tada su ga konačno odveli kod lekara – rekao je nedavno izvor za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter