Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
27.12.2023 u 13:28
0

DETALJI DRAME NA SENJAKU: Krov se obrušio na vatrogasce

Dva vatrogasca su lakše povređena kada je prilikom gašenja požara u Ulici Koste Glavinića na Senjaku kada je došlo do obrušavanja krova.

– Na njih se obrušio deo krova, ali srećom nisu bili zatrpani. Njihove kolege su odmah intervenisale i pritekle im u pomoć. Jedan od dvojice povređenih vatrogasaca je čak odbio lekarsku pomoć i nastavio je da gasi vatrenu stihiju – rekao je za jedan od očevidaca drame na Senjaku.

EVAKUISAN VRTIĆ NA SENJAKU! Vatra preti da zahvati okolne zgrade! (VIDEO)

U poslovnom prostoru od 500 kvadrata u Senjačkoj ulici u Beogradu izbio je požar. Požar je zahvatio veći deo zgrade usled čega je pao krov.

Deca vrtića koji se nalazi pored objekta su evakuisana. Pet vatrogasnih kola izašlo je na teren, kao i dva vozila Hitne pomoći.

Roditelji dece koja idu u vrtić u neposrednoj blizini ovog objekta došli su po decu i ona su bezbedno evakuisana.

Gust dim može se videti iz pravca Hipodroma.

Prve procene ukazuju da je uništeno oko 500 kvadrata poslovnog prostora. Požar se proširio kada se zapalila kancelarija jedne privatne firm.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter