Izvor:
19.01.2018 u 21:41
0

DETALJI FILMSKE OTMICE O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Muškarac (33) gepekovan i brutalno pretučen zbog 1.500 evra!

Filmska priča o kojoj priča cela Srbija započeta je zbog 1.500 evra, a završena tako što je oteti muškarac S.M. (33) iz pirotskog sela Izvor pronađen, a tri izgrednika privedena pravdi.

Mladić je prošao pravu golgotu kada su ga Ž. A. (36), M. K. (22) i D. N. (53) oteli, tukli i vozilom marke "opel astra" odvezli u nepoznatom pravcu.

– Za volanom automobila bio je Ž.A. (36) iz pirotskog sela Berilovac, na mestu suvozača D.N. (53) iz Izvora, dok su iza njih sedeli M.K. (22) takođe iz Berilovca i oštećeni S.M. (33). Oteti mladić se žalio da su ga otmičari tukli, pozvan je lekar koji je ustanovio da se radi o lakim telesnim povredama.Niška policija je zadržala osobe osumnjičene za otmicu do dolaska beogradskih kolega – kažu naši izvori iz istrage.

Kako saznajemo, niška policija je oko 23.45 sati na naplatnoj rampi “Nais” zaustavila vozilo “opel astra” karavan trsteničkih registarskih tablica koje je odgovaralo opisu dobijenom od patrole u presretačima.

Motiv otmice po svemu sudeći bio je dug od oko 1.500 evra koji je S.M. imao prema jednom od kidnapera.

– Prema dosadašnjim saznanjima, S.M. pozajmicu nije vratio već je otišao u Borču da bi tamo radio. Ova trojica su se dogovorila da uteraju dug, otišla do njegovog stana gde su ga zaskočili i poveli ga ka Pirotu ali je zahvaljujući brzoj i efikasnoj policiji mladić spašen – kazali su naši sagovornici.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter