Izvor: Alo.rs
11.12.2023 u 11:37
0

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Pas skočio ženi u krilo, ona izgubila kontrolu i sletela u kanal

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek.

Dejan P. (55) iz Aleksandrovca poginuo je u subotu popodne u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, nakon što je njegova sestričina N.K. izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Kako mediji prenose, do nesreće je došlo kada je njen pas, koji je bio na zadnjem sedištu skočio kod nje u krilo, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad auto i sletela u kanal.

Kako kažu pričaju očevici, oni su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je vozila auto.

HOROR U VELIKOJ PLANI: Na hipodromu nađeno raspadnuto telo

– On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli – kaže izvor, prenose mediji.

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek. Kako kažu, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

– Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih – kaže poznanik nastradalog Dejana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter