Izvor: Blic.rs
03.11.2023 u 11:14
0

POKUŠALA JE DA PRIKRIJE ZLOČIN: Detalji ubistva u Novom Sadu lede krv u žilama

Kako mediji prenose, nakon svađe devojka (18) uzela je nož i nekoliko puta ubola teču, a sumnja se i da je ona sa ljudima koji su bili u kući u trenutku zločina pokušala da prikriju zločin

HOROR U NOVOM SADU: Devojka (18) nasmrt izbola muškarca (30)

Devojka O.Š. (18) iz Novog Sada sinoć je oko ponoći nasmrt izbola teču S.D. (30), a stravičnom ubistvu je prethodila svađa.

Kako saznajemo, nakon svađe devojka (18) uzela je nož i nekoliko puta ubola teču, a sumnja se i da je ona sa ljudima koji su bili u kući u trenutku zločina pokušala da prikriju zločin.

Kako saznajemo, nakon svađe devojka (18) uzela je nož i nekoliko puta ubola teču, a sumnja se i da je ona sa ljudima koji su bili u kući u trenutku zločina pokušala da prikriju zločin.

Sumnja se i da su oprali krvave tragove, o čemu svedoči i ćebad koja se suši na štriku ispred kuće.

Podsetimo, oko 23 minuta posle ponoći, Hitna je primila poziv za ubadanje oštrim predmetom.

– Po dolasku ekipe po prvom prioritetu, pregledom ustanovljene su ubodne rane oštrim predmetom. Inicijalno započete mere reanimacije, ali na žalost bez uspeha – saopštili su iz novosadske Hitne pomoći, koje je mogla samo da konstatuje smrt.

O.Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, saznaje Blic.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter