Izvor: Kurir.rs/Blic
15.10.2023 u 11:04
0

FILIP UBIJEN PRED BRATOM: Detalji ubistva u Subotici – evo šta je prethodilo PUCNJAVI

Mladić Filip Z. (21) iz Subotice ubijen je u pucnjavi na benzinskoj pumpi kada je na njega muškarac otvorio vatru. Nezvanično, ubijeni mladić bio je na mestu suvozača u automobilu u kojem je bio i njegov brat.

UBISTVO NA BENZINSKOJ PUMPI KOD SUBOTICE: Posvađali se pa zapucali na mladića (21)

Policija potvrđuje da se dogodilo ubistvo, a kako se nezvanično saznaje oko 00.30 časova, muškarci su se posvađali, a zatim i fizički sukobili. Kada su krenuli sa pumpe, jedna od grupa je iz automobila pucala i tom prilikom je muškarac preminuo.

U automobilu bio i brat žrtve

U automobilu u kojem je bio Filip bio je i njegov brat koji je 2005. godište.

– Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni mladić sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče… Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave – rekao je izvor.

U policiji u Subotici potvrdili su da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe.

– Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intenzivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici koje rukovodi istragom – rečeno je u Policijskoj upravi u Subotici.

Policija je odmah blokirala deo grada u kom se dogodilo ubistvo, urađen je uviđaj i za osumnjičenima se intenzivno traga.

Veći broj osumnjičenih je priveden i saslušanja su u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter