Izvor: alo.rs
01.01.2024 u 16:42
0

DETE (3) POGINULO ZBOG PSA: Melenci još plaču zbog MORBIDNE nesreće

Trogodišnja devojčica T. S. iz Melenaca kod Kikinde nastradala je u oktobru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin - Melenci kada je ispala iz automobila kojim je upravljala njena majka Spasenka Beba Živanov (23) i kada je vozilo prilikom prevrtanja palo na nju i zgnječilo je!

Tuga za malenom devojčicom ne prestaje, a porodica malene T. S. ne može da se pomiri sa tim da nema više malog anđela. U vozilu je bila i Spasenkina rođaka (19), koja je zadobila teške telesne povrede, dok je majka devojčice tada prošla s lakim povredama.

Mlada majka je pokušala da izbegne psa koji je niotkuda istrčao na put, usled čega je izgubila kontrolu nad svojim vozilom „reno 19“. Pretpostavlja  se da je nesreći kumovala i brzina, usled čega je sletela s puta i udarila u drvo. Devojčica je od siline udarca ispala iz vozila, koje se prevrnulo na bok i prignječilo je. Detetu nažalost nije bilo spasa. Lekari Hitne pomoći su odmah po dolasku mogli samo da konstatuju smrt.

Majka je kobne večeri s ćerkom bila kod bivšeg muža Aleksandra Stojkova (32) koji živi u Zrenjaninu.

Stric devojčice Nenad Stojkov ispričao je ranije da je u trenutku nesreće bio na poslu.

HAPŠENJE ZBOG NASILJA U PORODICI: Muškarac pretučen bejzbolkom, evo na koga sumnjaju

– Javili su mi da je snajka imala udes, pa sam pojurio ka tom mestu sav izbezumljen. Plašio sam se da ću i ja imati udes koliko sam jurio. Kada sam došao na lice mesta, zatekao sam brata Aleksandra pored prevrnutog „renoa“. Klečao je pokraj prekrivenog tela. Pomislio sam da je to snajka Beba jer je prekrivač bio dugačak. Nisam ni slutio da je to moja mala bratanica. Pitao sam brata gde je malena, a on mi je samo očima pokazao ka prekrivenom telu… Tek tada sam shvatio da je malecka stradala – kaže stric, i dodaje da je Beba posle nesreće pozvala prvo bivšeg muža.

– Bila je sva u šoku. Rekla je da ne zna gde joj je ćerka. Uspaničeno je ponavljala: „Ne znam gde mi je dete, izgubila sam je!“ On je nije baš najbolje razumeo, pa je odmah odjurio tamo i pronašao ćerkicu ispod auta. Lekari nisu mogli da joj pomognu jer je izgleda malenoj bila polomljena kičma, a možda i lobanja. To ćemo znati posle obdukcije – pričao je stric i navodio je da je njegov brat potpuno van sebe.

– Nikako ne može da se smiri, kao ni svi mi. Ne znam kako ćemo da prihvatimo da je nikada nećemo videti. On je sada kod kuće u Zrenjaninu s našim ocem i sestrom. Popio je lekove za smirenje i jedva je zaspao. Čuvaju ga jer je u teškom stanju – kaže zabrinuto stric nastradale devojčice i ističe da su se njegov brat i Beba rastali nekoliko meseci pre tragedije.

– Bili su u veoma korektnim odnosima. Sve su radili kako bi ćerki pružili lep život, pun ljubavi. Te večeri su išli u nabavku i kupovali namirnice. Kada je bio 21 sat, snajka je rekla da je kasno i da mora da krene kući, kao i da usput mora da ode po rođaku. Brat je lično vezao ćerku u dečjem sedištu, ali je pitanje da li su obe izlazile kada su se našle s rođakom pošto je od polaska do nesreće prošlo sat vremena. Malena je u julu napunila tri godine i za taj uzrast je bila prepametna, čak je znala i nekoliko reči na engleskom. Kada nije znala da kaže nešto na srpskom, govorila je na engleskom. Bila je jako hrabra i dobra. Nikada nije plakala kad se povredi ili padne. Samo je govorila: „Boli, boli!“ kako bi mi je ljubili da prođe. Ne znam kako da se sastavim – kaže stric, koji navodi da je snajka bila odgovoran vozač i da nikada nije imala udes niti je vozila pod dejstvom alkohola.

U kući Bebe Živanov u Melencima zatekli smo tada njenu sestru koja je jedva izgovorila da mlada majka nema snage da govori od bola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter