Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
29.06.2022 u 07:37
0

„DETE MI JE BILO U NESVESTI I VIDNO ALKOHOLISANO“: Oglasio se otac devojčice koju je mladić pokušao da SILUJE u njivi!

Tinejdžerka (14) iz okoline Lazarevca napastvovana posle proslave kraja školske godine, a osumnjičenom (20) posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu određen pritvor do 30 dana.

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA OTMICU U BAČKOM JARKU: Preti im i do 12 godina zatvora

Otac devojčice koju je pokušao da siluje poznanik  (20) saslušan je i navodno je posvedočio da je ćerku bez svesti i blatnjavu pronašao u njivi, nakon što ga je mlađa ćerka alarmirala i javila mu da je njena sestra s nepoznatim mladićima otišla kolima.

Stravičan napad dogodio se prošlog petka posle proslave kraja školske godine. Navodno, devojčica koja je završila sedmi razred bila je s drugovima i drugaricama u susednom selu, gde su imali žurku. Ona je, kako se sumnja, popila nekoliko čaša piva, a potom sa mladićem (20) otišla njegovim kolima. Posle nekog vremena pronađena je s povredama na genitalijama i u polusvesnom stanju.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mlađa ćerka, koja ima 13 godina, rekla mi je da je starija ušla u vozilo s dvojicom starijih muškaraca i da joj je rekla da „ne kaže ništa mami i tati“. Odmah sam seo u auto i krenuo za njom, a našao sam je na livadi kako leži bez svesti – navodno je ispričao otac.

– Dete mi je bilo u nesvesti i u vidno pijanom stanju – prenosi reči oca izvor blizak porodici. 

Devojčica je odmah nakon pronalaska prebačena u bolnicu.

– U bolnici je utvrđeno da je pijana, ali i da na genitalijama ima ozbiljne povrede. Ona je roditeljima ispričala da ju je napao mladić (20), koji je momentalno uhapšen, a potom i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – objašnjava naš sagovornik iz istrage.

Mladić se na saslušanju branio da je devojčica dobrovoljno krenula s njim, što je ona i potvrdila.

– On je do detalja opisao da su „jugom“ otišli do neke njive, gde su se na zadnjem sedištu ljubili i mazili, te da je pokušao da imaju odnos, ali je od toga odustao. Osumnjičeni je naveo i da se tokom pipkanja maloletnice setio da ima devojku – priča izvor.

– Međutim, on je rekao i da je devojčicu vratio na mesto s kog su krenuli i da je nije izbacio – završava izvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter