Izvor: Kurir.rs
16.01.2024 u 16:55
0

DEVOJKA POVREĐENA U EKSPLOZIJI STIGLA NA VMA: Urađena prva dijagnostika, evo u kakvom je stanju

Sara C. (20) iz Kruševca koja je teško povređena u eksploziji fabrike Trijal u Kruševcu sada je transportovana na VMA u Beogradu gde joj je urađena prva dijagnostika.

 Povređena je nakon eksplozije zadobila je teške telesne povrede, to su takozvane blast povrede koje nastaju usled eksplozija. Ona se nalazi u Jedinici intezivne nege. Takođe, nakon prve dijagnostike rano je davati bilo kakve prognoze – kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

– Povređenoj su vitalni parametri trenutno stabilni, ali intezivno se prati njeno stanje.

RADNIK „TRAJALA“ O DEŠAVANJIMA POSLE EKSPLOZIJE: „Svi su uznemireni, čuo sam od kolega da ima još povređenih“

Podsetimo, Sara C. je jedna od četvoro povređenih radnika iz kruševačke fabrike.

– Prilikom eksplozije pored Sare C. povređen je Marko M., Dušan J. i Bojan T. koji su smešteni u Opštu bolnicu u Kruševcu gde se nalaze u stabilnom stanju – podseća izvor i dodaje da je u eksploziji poginuo mladić Nikola Rašković (18) koji je pre Nove godine počeo da radi u fabrici.

– Sara C. je prošla obuku u kruševačkoj firmi i četri meseca je njihov zaposleni radnik. Otac povređene rekao je kasnije za medije da je oni još uvek ne znaju koje povrede ima devojka.

Poginuli Nikola Rašković i Sara C. su bili prijatelji i zajedno su radili u ovom pogonu. Nesrećni mladić trebalo je za 10 dana da proslavi rođendan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter