Izvor: Kurir
28.10.2023 u 16:41
0

DIVLJACI UNIŠTAVALI SVE PO ZGRADI I DVORIŠTU: VANDALIZAM u Krnjači, građani u panici sedeli zatvoreni u stanovima

Neviđeni vandalizam dogodio se danas u Krnjači u prepodnevnim časovima blizini Osnovne škole "Zaga Malivuk", saznaje Kurir.

Grupa od navodno četiri mladića i devojka, upali su na parking zgrade koja se nalazila na toj adresi unoseći strah i paniku svima okolo.

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, divljaštvo je trajalo oko sat vremena.

– Huligani su udarali po ulaznim vratima zgrade, razbijali vrata, krali protivpožarnih aparata i bicikle, pomahnitalo trčali unutar i oko zgrade, a jedan od huligana je držao mesarski nož sve vreme. Pokušavao je da zaustavi kapiju kako bi huligani u automobilu pokušali da pobegnu – priča za Kurir jedan od stanara zgrade.

Zabrinuti građani su zvali policiju koja se pojavila na licu mesta, ali grupa huligana je uspela da pobegne pre njihovog dolaska.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter