Izvor: Kurir
23.03.2024 u 13:07
0

„DOBRI NAŠ ACO, ZAUVEK ĆEŠ NAM OSTATI U SRCIMA I MISLIMA“: Potresni oproštaji od motocikliste koji je preminuo posle 7 dana borbe

Aleksandar Karalić (31), mladić koji je 14. marta ove godine doživeo saobraćajnu nesreću u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu podlegao je povredama posle sedam dana teške borbe lekara i brojnih operacija, a njegovi prijatelji i porodica uputili su mu poitresne oproštaje.

– Sa nama ćeš sine živeti večno, nek ti put s anđelima bude osvetljen i neka ti donese večni mir – oproštajne su reči njegovih roditelja.

Brojni prijatelji i rodbina takođe su se oprostili od Aleksandra.

– Dobri naš Aco, zauvek ćeš nam ostati u srcima i mislima. Neka te anđeli čuvaju- napisali su njegovi prijatelji.

– Većni tuga i bol vladaju našim srcima kad je tvoje prestalo da kuca. Ljubav koju smo gajili prema tebi prerašće u večne uspomene. Čuvaćemo te od zaborava i u mislima, srcima i molitvama. Nedostaješ – piše u oproštajima.

Podsetimo, pre sedam dana sudarili su se automobil „škoda“ i motor kojim je upravljao Aleksandar. On je odmah prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Nakon višesatnih operacija, smešten je u šok-sobi, a s obzirom na povrede, imao je niz operacija, koje nažalost, nije preživeo.

Njegov otac Nebojša je tada za Kurir ispričao da su posle udesa bile užasne scene u Ulici Džorža Vašingtona.

– Delovi motora rasuti svuda po putu. Taj mladić je, koliko sam shvatio, „škodom“ išao desnom trakom, a Aleksandar na motoru levom, kada je N. A. iz nepoznatih razloga, iznenada počeo da pravi polukružne pokrete – rekao je otac preminulog Aleksandra i dodao da je njegov sin leteo 20 metara posle udarca, a da mu se motor raspao.

Otac je dodao i da je njegov sin imao na sebi zaštitnu opremu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter