Izvor:
25.08.2017 u 15:50
0

Dok se porodica odmarala: RAZBOJNICI TASOVCU ODNELI SAT,DUKATE,NAKIT!

Lopovi su iz stana bivšeg ministra kuklture i informisanja Ivana Tasovca odneli sat, dukate i nakit, ali i snimak sa sigurnosne kamere. U opljačkanoj kući na Paliluli sada živi Tasovčeva bivša supruga, ali se objekat vodi na njega, pa je on razbojništvo i prijavio.

Pljačka se najverovatnije odigrala između 14. i 23. avgusta.

– Veruje se da su lopovi tipovali kuću bivšeg ministra, jer su znali da je njegova porodica na odmoru. Iskoristili su to što nema nikoga kod kuće da upadnu i odnesu dragocenosti koje su zatekli. Sumnja se da su oni kuću obili usred noći i da su bili prilično vešti, jer ih niko od komšija nije primetio, a nakon što su izvršili pljačku uzeli su i hard-disk od video-nadzora – kaže izvor upućen u slučaj koji dodaje da je lopov nakon premetačine prizemlja kuće odneo sat "kartije", četiri dukata "franc jozef", jedan dukat "beli anđeo", 10 manjih dukata, izvesnu količinu austrougarskih dukata, zlatni prsten, dva zlatna lanca, više privezaka od zlata, kao i 3.000 dinara.

Komšije kažu da nisu ništa neuobičajeno primetile.

– Ovih dana nisam videla Tasovčevu ženu i dete u dvorištu, ni na ulici, pa pretpostavljam da su otišli na odmor.

Ai nije iznenađena jer je kaže kuća Ivana Tasovca i ranije bila na meti lopova.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter