Izvor: Kurir
09.03.2024 u 09:49
0

DVA SRBINA UHAPŠENA U NEMAČKOJ ZBOG DROGE: U praznom bazenu napravili PLANTAŽU MARIHUANE

Policija u nemačkom gradu Kleve, u saveznoj pokrajini Rajna- Vestfalija otkrila je plantažu kanabisa i uhapsila četiri osumnjičena, od koja su dvojica državljani Srbije.

Policija je dobila dojavu o plantaži, pa je okružni sud u Klevu je naredio pretres, koji je obavljen u stambenoj zgradi sa susednim magacinom.

Plantaža kanabisa se nalazila u podrumu ispod magacina, a biljke su bile zasađene u praznom bazenu. Pored 1.000 mladih zasada marihuane, pronađeni su i brojni materijali za napajanje i neophodno leglo za biljke, odnosno 12.500 litara zemlje za saksije.

NIJE VODIO DECU KOD LEKARA: Komšije bračnog para koji je ubio decu otkrile zastrašujuće detalje

Istražni službenici Kriminalističkog odeljenja Kleve, uz podršku firme za konfiskaciju, sutradan su odneli ogroman broj predmeta.

U blizini plantaže pronađena su četiri osumnjičena muškarca, i to dva državljanina Srbije (27 i 21 godina) i dva nemačka (28 i 53 godine).

Policija nastavlja istragu s ciljem pronalaženja i ostalih osumnjičenih, jer se veruje da su uhapšeni samo “izvršioci radova”, a da su drugi drogu stavljali u promet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter